Vores fælles forum

Det centrale omdrejningspunkt for Strandoghavjagt.dk er forummet, hvor stort og små i forhold til strand- og havjagten kan drøftes, hvor den gode historie ude fra naturen kan fortælles, samt at der kan gøres en god handel brugerne imellem uden at det bære præg af virksomhed.

Det er ikke tilladt at kopiere tekst eller billeder fra sidens indhold. Copyright


For at forummet kan være et rart sted at være, for det ønsker vi det skal være, så er der nogle helt basale værdier, som vi som indehaver af siden ønsker, at drive siden efter, men også nogle værdier, som vi ønsker skal præge den tone hvormed man deltager i debatten.

Værdien som ligger over alt dækkes ind under overskriften "Tillid og respekt"

Som bruger på siden skal man have tillid til at man kan deltage, uden at blive verbalt overfaldet bare fordi man har en anden mening om et emne, men man skal også have tillid til at de oplysninger man oplyser i systemet, f.eks. ens mailadresse kan være skjult, at den ikke bliver udleveret til tredje person.

Som bruger er det også nødvendigt at have respekt for andres meninger, men også respekt for at administratorerne på siden kan gå ind og styre en debat, og dermed er det også nødvendigt, at der er respekt om de beslutninger der tages fra administratorerne side.
Respekten skal også ses i forhold til jagtsagen, hvor vi på siden ønsker at der skal stå respekt omkring den måde vi omtaler jagten generelt set.

Derfor er nøgleordene for driften af denne side "Tillid og respekt"

Gode huskeregler

I forbindelse med deltagelsen i debatten er der nogle gode huskeregler:

 • Accepter at andre kan have en mening, også selv om du ikke er enig
 • Undgå at blande for mange emner sammen i en tråd, start istedet en ny tråd
 • Undgå at bruge ironi da det ofte fører til misforståelser, som kan ødelægge debatten
 • Vær præcis i din formulering, så modtageren ikke misforstår dig
 • Læs andres indlæg grundig inden du svare, så du ikke misforstår indlægget
 • Lad være med at bruge forummet til ”brok”, uden at det følges op af et konstruktivt forslag om hvordan man gør noget ved det.
 • Føler du dig provokeret af andre, så send en mail eller en personlig besked (PB) til vedkommende i stedet for at kaste med mudder i forrumet.
 • Citere du andre skal det gøres korrekt, ord for ord
 • Lad være med at skrive ondt om- eller bagtale andre i forummet
 • Brug ikke forummet til personlig chat, brug i stedet personlige beskeder, mail eller telefonen.
 • Brug ikke forummet til at gøre reklame for sin egen forretning / virksomhed eller til indlæg der bære præg af reklame.
  ( Indlæg af disse karakterer, vil blive slettet )

Ovenstående ønsker vi at administrere siden ud fra, hvor det igen er vores ønske at siden skal være et sted hvor det er rart at være.
Vores grundholdning er helt grundlæggende, at vi ønsker at blande os mindst muligt.
Dog kan der være situationer hvor vi er nød til at gribe ind, og her vil vi specielt holde fokus på at indlæg, som kan betragtes som krænkende over for enkeltpersoner, tredjepart eller må anses for irrelevante i den pågældende debat uden varsel kan blive slettes af administratoren.


Regler for registrering på siden


For at kunne deltage i debatten, skal man være registreret som bruger på Strandoghavjagt.dk.
Du kan kun registre dig som privatperson og ikke som gruppe, forening eller virksomhed.
Du skal have en gyldig E-mail adresse.
Derudover er der ikke nogle formelle krav til registrering, selv om vi fra redaktionen bestemt opfordre til, at man udfylder sin profil med flest mulige oplysninger ikke mindst hvorfra i landet man kommer.
Baggrunden for, at man udfylder flest mulige indformationer er, at alle andre brugere kan søge i de oplyste informationer du indtaster og dermed finde frem til rette hjælp eller finde strandjægere i ens nærområde.

Da det er muligt at optræde anonymt, forbeholder redaktionen sig til enhver tid ret til at udbede sig adresse på brugere, såfremt det findes nødvendigt. Personlige oplysninger, vil naturligvis altid blive behandlet fortroligt.

Hver bruger kan kun have en profil på siden, da der i en debat ikke skal opstå tvivl om hvem der, kommer med hvilke udsagn.


Bliv medlem af strandjægergruppen, gå til registrering