Strandjæger Hygge


Du inviteres hermed til Strandjæger Hygge

Søndag D. 20. August kl. 11.00 til ????

Kanalvej 50, 4700 NæstvedArrangementet er et Grill arrangement, koster 75,- pr. næse. Og det inkludere Salatbar, brød, Kartoffelsalt, div. tilbehør, Grill og service + evt.

Medbring følgende: Godt humør ( et MUST ), det kød du vil grille samt din drikkelse.

Tilmelding og betaling skal ske senest 1. August.
Kontakt: Henrik på 40952960 ( MobilePay på samme nummer ) gerne via SMS, eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Hygge i Næstved 2017

Der opfordres til at du evt. medbringer grej du mener andre vil ha glæde af at se, det ku være specielle lokkere, kald, ny type pram, kajak, motorjæger ( Mopa Expedition eller lign ), tørdragt eller specielle waders. Der er også mulighed for at efterlyse grej du meget gerne ville se / prøve i Grill arrangement tråden på strandoghavjagt.dk, så er der muligvis en venlig sjæl der kan medbringe det ønskede grej. Der vil være ret mange forskellige typer pramme man kan prøve af hvis man har lyst.

Som udgangs punkt er der IKKE max antal deltagere da jeg meget nødigt vil udelukke nogen, men, vi kan blive så mange at telte eller lign kan blive aktuelt og det kan måske give mig nogle udfordringer da jeg er ene om at arrangere. Så vi må se tiden an og handle på det hvis det bliver aktuelt.

Arrangementet er privat og ikke arrangeret af Næstved Strandjagtsforening.

Skulle nogen fra Jylland ha lyst at deltage og gerne vil komme lørdag frem for at skulle virkelig tidligt hjemme fra søndag kan overnatning i vores klubhus godt arrangeres.

En super mulighed for at møde nye jagtkammerater og potentielt venskaber for livet.

Følg med i tråden, i forumet, her vil du kunne se tilmeldte, følge med i det udstyr der evt. kommer med og stille spørgsmål Link til tråden klik her.

Håber vi ses til en hyggelig dag.
Med venlig hilsen Henrik Jacobsen.