Strandjægerskydningen, Jubilæum 2020


Weekenden den 22. og 23. august 2020

Kærgårdsvej 14, 8700 Horsens – lige ved motorvejsafkørsel 56.


LØRDAG 22/8:
Østjysk Flugtskydnings Center, Kærgårdsvej 14, 8700 Horsens – lige ved motorvejsafkørsel 56 – åbner for årets store event med lerduer, grej, bueskydning og hyggeligt jægersamvær. Skydningen starter kl. 0900 og kortsalget slutter kl. 1500.

Strandjægerskydning ”Banen rundt”:
Skydningen er konkurrence eller blot træning før jagtsæsonen. 54 jagtre-laterede og udfordrende lerduer fra forskellige standpladser og retninger. Skydestillingen er som om du var på jagt fra skjul, skydepram, gåseblinds, motorbåd eller lignende.

Jubilæums-sporting ”Banen rundt”:
Konkurrence eller træning med 54 lige så jagtrelaterede og udfordrende lerduer fra forskellige standpladser og retninger, blot skal du skyde fra normal skydestilling.

Horsensegnens Strand- og Landjægere har en stand med grej og gode råd til de nye strandjægere, og der er forhandlere, der udstiller og sælger lækkert jagtudstyr. Danmarks Jægerforbund opstiller buetraileren, så her kan du prøve at sætte en pil i et vildsvin, råbuk eller skive med en compoundbue under kyndig vejledning.

I klubhuset på Ø.F.C. kan der købes kaffe og rundstykker fra morgenstun-den, samt mad, drikke og patroner i løbet af dagen. Dankort modtages.Strandjægerspisningen (den traditionsrige):

Lørdag kl. 1900 mødes vi i Horsensegnens Strand- og Landjægeres klub-hus på Horsens Havn, Jens Hjernøes Vej 4, 8700 Horsens. Mulighed for camping, havneplads og parkering. Der serveres en lækker menu til den sædvanlige pris af 125,- kr.
Drikkevarer medbringer du selv.
Efter spisningen er der hyggelig jægersamvær (læs: løgnehistorier) i klubhuset.
TILMELDING ER PÅKRÆVET (John på 21740505 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

Søndag 22/8:
Søndag kl. 0900 serverer Horsensegnens Strand- og Landjægere gratis morgenmad til både de friske og de knap så friske. Det foregår i H.S.L. klubhuset på havnen.Fremvisning og afprøvning af både og grej:
Efter morgenmaden skal vi se på medbragte jagtbåde, skydepramme, ka-jakker og grej. Under strand- og havjagt skal sikkerheden altid være i fo-kus. Vi har tidligere afprøvet redningsveste, tørdragter, flydedragter, men kan DU komme ombord i din pram og redde dig selv, hvis du er uheldig at falde overbord? Strandjægerweekenden er et godt tidspunkt at kontrollere og afprøve prammen og sikkerhedsudstyret. Kan DIN pram flyde?


Tag endelig din pram eller motorbåd med.


Alle er velkomne! / arrangør: Horsensegnens Strand- og Land-jægere


Download programmet for strandjægerskydningen 2020, klik her