Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig
  • Side:
  • 1

EMNE:

Edderfugl i fad 24 okt 2019 20:25 #2934

  • Ras.killing
  • Ras.killing's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Senior bruger
  • Senior bruger
  • Indlæg: 123
  • Modtagne Tak: 18
Jeg skød for nyligt min første edderfugl - den blev her til aften til et dejligt måltid, som jeg vil dele med jer her! t)

Edderfugl i fad.

Først og fremmest er opskriften ikke min egen :whistle: jeg har taget Arlas mørbrad i fad fjernet mørbraden og i stedet tilføjet edderfuglebryst i skiver. Ligeledes har jeg vendt kødstykkerne i mel, salt og peber inden de blev brunet af i smør over hård varme.

https://www.arla.dk/opskrifter/morbrad-i-fad/














Jeg var spændt på smagen... da man mange steder læser hvor trannede edderfugl kan være. Jeg var omhyggelig med at skære fedt og sener fra, men har ud over det ikke gjort mere ved dem.

Smagen var god! Det smagte ikke rigtig af vildt, ej heller af and. Det nærmeste jeg kan komme er en mellemting imellem et stykke rødt kød og så stegt lever.

Nu kan jeg personligt godt lide lever - så for mig at se smager edderfugl fremragende t)
Følgende bruger(e) sagde tak: CHC

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Sidste redigering: af Ras.killing.
  • Side:
  • 1