Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig
  • Side:
  • 1

EMNE:

Udbenet gråand 01 aug 2019 07:23 #2600

  • Ras.killing
  • Ras.killing's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Indlæg: 222
  • Modtagne Tak: 79
Udbenet gråand fyldt med er rørt flæskefars. Farsen har fået lidt løg, champignon, rosmarin og selvfølgelig salt og peber. Gråanden er udbenet fra ryggen, efterfølgende fyldt med fars og snøret sammen. Blev lagt i et fad med lidt grønt, samt et skvæt hvidvin og vand. Den fik 45 min. i ovnen ved 175˚C , efterfølgende 5-10 min. under grill og så lige 10 min. til at trække på køkkenbordet.

Tilbehør efter eget valg, men lav nu for guds skyld en sovs af væsken fra stegen!











Jeg har kæmpet meget med at finde en måde, hvorpå min kone også gerne vil spise vildand. Hun bryder sig ikke om den kraftige vildtsmag de har. Dette var dog et hit! Farsen tilføjer noget smag, og tager lige toppen af vildtsmagen, så der blev spist op med velbehag.
Følgende bruger(e) sagde tak: CHC, HIT7, P_V

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Udbenet gråand 01 aug 2019 23:55 #2607

  • HIT7
  • HIT7's profilbillede
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Indlæg: 182
  • Modtagne Tak: 38
Wow det ser godt nok lækker og indbydende ud.
Det må jeg helt sikkert prøve.
Tak for den

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Udbenet gråand 02 aug 2019 16:09 #2610

  • HCSR
  • HCSR's profilbillede
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Indlæg: 143
  • Modtagne Tak: 60
Det set dælme godt ud,det skal helt sikker prøves. :cheer:
Latter er indre jogging.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Udbenet gråand 03 aug 2019 10:58 #2611

  • Ras.killing
  • Ras.killing's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Indlæg: 222
  • Modtagne Tak: 79
Som tilføjelse kan jeg lige skrive at der gik 250gr. fars til, rørt op med et æg, et løg, en håndfuld champignon, lidt urter, salt og peber. Denne mængde var ret passende til en gråand.

Fyld/smag i farsen kan man jo bare smage til som man vil.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Udbenet gråand 03 aug 2019 22:28 #2613

  • Doole
  • Doole's profilbillede
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Indlæg: 53
  • Modtagne Tak: 2
Kunne da godt være man skulle udfordre sine ringe evner i et køkken lidt, og forsøge at lave sådan en fætter. Hvis det altså skulle lykkes at få ram på en :cheer:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Udbenet gråand 09 sep 2019 20:10 #2796

  • Ras.killing
  • Ras.killing's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Indlæg: 222
  • Modtagne Tak: 79
Og lige en gang mere :woohoo:

Stor andrik, udbenet og fyldt med fars (med kantareller og østershatte). Der var mad til 4 personer her... og det smagte fantastisk!



Bilag:

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Udbenet gråand 09 sep 2019 21:26 #2797

  • CHC
  • CHC's profilbillede
  • Offline
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Indlæg: 627
  • Modtagne Tak: 213
Det ser mere end godt ud. :woohoo:

Tak for den Rasmus.

Det burde også kunne lade sig gøre med en af de små Kortnæbet gæs.
Med strandjæger hilsen
Carsten Holm Clausen

En hver kan skyde, der skal en jæger til at lade være.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Sidste redigering: af CHC.

Udbenet gråand 20 sep 2019 10:58 #2829

  • Ras.killing
  • Ras.killing's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Indlæg: 222
  • Modtagne Tak: 79


Sådan det vist heller ikke udpensles mere :)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Sidste redigering: af Ras.killing.
  • Side:
  • 1