Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig
  • Side:
  • 1

EMNE:

Glaseret Pibeand 03 feb 2019 17:51 #2230

  • HIT7
  • HIT7's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Indlæg: 182
  • Modtagne Tak: 38
Glaseret Pibeand.
Glaseret i brun farin med ingefær, salt peber og et svagt strejf af Caroline Reaper.
Servers med ovnsteget kartofler og gulerødder med et tvist af rosmarin og timian, samt en fin robin rød glace lavet på fond og gestik.
Det hele nydes med et godt glas rødvin til.

Det var så sæsonens sidste friskskudte ænder, og det smager vildt godt som vildt jo nu en gang gør ;)
Så ligger du inde med nogen af de pivfrække så prøv denne fremgangsmåde :D
Velbekomme :)
Bilag:
Følgende bruger(e) sagde tak: CHC

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Glaseret Pibeand 03 feb 2019 20:12 #2237

  • CHC
  • CHC's profilbillede
  • Offline
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Indlæg: 627
  • Modtagne Tak: 212
Hej Anders,

Det ser forrygende god ud.

Takker for det skønne billede og opskrift. Kan du nævne stege tid og hvor meget varme ?
Med strandjæger hilsen
Carsten Holm Clausen

En hver kan skyde, der skal en jæger til at lade være.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Glaseret Pibeand 04 feb 2019 20:25 #2245

  • HIT7
  • HIT7's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Indlæg: 182
  • Modtagne Tak: 38
Når det til en glasering og med bryster uden voldsomt meget fedtstof på.
Er det en god varm pande med en blanding af smør og neutral olie.
Der efter ca. 5 min på hver side.
Skind siden først.
Til slut til bage på skindsiden et minuts penge.
Men det kommer selvfølgelig an på tykkelsen af brysterne som kan variere meget.
Derfor bruger jeg sjældent tid, men mærker på kødet.
Det skal føles som en Rosa stegt bøf.
Et godt trik til at lære det er hvis du slapper af i din ene hånd sådan lidt lukket og har tommelfingeren mod pegefingeren og mærker i håndfladen så har du ca hvordan en rød bøf føles.
Føre du tommelfingeren til langemand er det ca en rosa steget, altså medium bøf og det her du vil være.
Føre du pegefingeren til ringefingeren kan du få føelsen af en gennemstegt og det for langt.
Håber det giver mening :)
Følgende bruger(e) sagde tak: CHC

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Glaseret Pibeand 04 feb 2019 20:29 #2246

  • HIT7
  • HIT7's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Indlæg: 182
  • Modtagne Tak: 38
Rød


Rosa/medium


Gennemstegt


Øvelse gør mester i at mærke sig frem.
At bruge tid i stedet for kan virkelig ødelægge meget.

PS husk når det handler om nået med sukker kan det godt blive Brandt, en lille bitte smule er okay, mere en det er skidt.
Så husk at justere temperaturen efter behov.
Følgende bruger(e) sagde tak: CHC

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

  • Side:
  • 1