Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig
  • Side:
  • 1

EMNE:

Pulled Canadagåsebryst i trykkoger. 10 jan 2019 21:55 #2139

  • Olddude
  • Olddude's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Indlæg: 4
  • Modtagne Tak: 3
Pulled Canadagåsebryst i trykkoger.

Ingredienser

Gåsebryst

1 øl
En flaske Amerikansk BBQ sovs
Vesterhavs ost
Coleslaw
En god bolle fra bageren.

Gåsen øllet og en flaske BBQ sovs koges i trykkogeren i ca 1,5 time eller til kødet er totalt mørt.

Gåsen rives i små stykker med 2 gafler (lige som pulled pork)

Kødet ligges i bollen og vesterhavs osten rives på det varme kød, her må man ikke være fedtet.

Afslut med coleslaw på toppen af kødet, på med låget


Man kan evt varme/koge gåsebrystet af, på en pande inden bollen monteres med kødet, så bliver bollen ikke så våd og sjasket. Dette er også en fremragende måde at varme kødet på næste dag.

Jeg skal tage et billede vis jeg når det :P næste gang jeg koger en gås.

Velbekomme
Følgende bruger(e) sagde tak: CHC, HCSR, jakobcoff

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

  • Side:
  • 1