Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig
  • Side:
  • 1

EMNE:

Gråand og broccoli suppe. 14 jan 2018 19:03 #1114

  • HIT7
  • HIT7's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Indlæg: 182
  • Modtagne Tak: 38
Så blev årets sidste vildt fra fjorden brugt.
Og kan kun anbefale denne metode.
Broccoli purra på en bund af valnødder toppet med gedeost en Cirkel af oliven olie og en dråbe trøffel olie.
Der til stegt gråandebryst :D

Opskrift.
Geåanden brunes på en varm pande, tilfør lidt frisk rosmarin og et slået hvidløg når første side er bruent. Når de er brunet på alle siddrr skal de have ca. 10min i ovnen på 185 grader.

Kom en gryde med vand i kog tilfør salt.
Broccolien kommes i vandet og toppes med mere salt og det skal lige koges møre så en kniv lige kan gå igennem dem.
Si broccolien fra vandet men gem vandet og kom broccolien tilbage i gryden og hæld vandet fra kogningen ved ca. halvt op
Tag en stavblender og lav en lækker purrai gryden eller gør det i din blender.

I en skål lægges en bund med valnøder og purraen kommer oven på.
Her efter et par skiver ost og et stref oliven olie rundt og en dråbe trøffel olie i midten.
Serveres sammen med din vildt and skåret i skiver..
Velkomne.
Følgende bruger(e) sagde tak: CHC

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Sidste redigering: af HIT7.
  • Side:
  • 1