Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig
  • Side:
  • 1

EMNE:

Pate opskrifter? nogen gode? 27 sep 2020 15:58 #4359

  • brixvold
  • brixvold's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Ny i forum
  • Ny i forum
  • Indlæg: 6
  • Modtagne Tak: 2
Er der nogen herinde der har nogen gode Pate opskrifter? herunder tænker jeg specifikt på at udnytte mere af fuglene end kun leveren til en klassisk L-postej..?
Skyd løs!:)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Sidste redigering: af brixvold.

Pate opskrifter? nogen gode? 27 sep 2020 21:26 #4362

  • TS
  • TS's profilbillede
  • Offline
  • Junior bruger
  • Junior bruger
  • Indlæg: 23
  • Modtagne Tak: 5
Hej, min kone siger “Kringelbachs postej-bog” er biblen. Antikvarisk
Sidste år blev der lavet en fantastisk version med sølvmåge, fasan, og 2 arter ænder i vores køkken, med god inspiration og hjælp fra bogen.
Absolut noget at dyrke :)
Følgende bruger(e) sagde tak: brixvold

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Sidste redigering: af TS.

Pate opskrifter? nogen gode? 27 sep 2020 21:30 #4363

  • cpfj
  • cpfj's profilbillede
  • Offline
  • Senior bruger
  • Senior bruger
  • Indlæg: 111
  • Modtagne Tak: 70
PatéOpskrift

Hjerte og lever fra ænder og gæs.
Skær hjerte og lever i strimler, og brun det sammen med hakkede løg og hvidløg, til det er mørt. Brun det i RIGELIGT smør. Når det er mørt, tilsæt så mere smør og piskefløde, og lad det koge op. Smag til med salt og peber. Paté'en skal nu køle af, og derefter blendes. Synes du det er for tyndt, så put ekstra smør i.
Velbekomme og mvh, cpfj.
Følgende bruger(e) sagde tak: brixvold

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Pate opskrifter? nogen gode? 28 sep 2020 20:42 #4373

  • brixvold
  • brixvold's profilbillede Emne forfatter
  • Offline
  • Ny i forum
  • Ny i forum
  • Indlæg: 6
  • Modtagne Tak: 2
fandt et stks brugt Kringelbach! det var lige sådan noget jeg var ude efter!:)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

  • Side:
  • 1