Hej
Her i januar måned kom jeg for første gang på fjorden, og på trods af begynderfejlene kastede det to hvinænder af sig. En and og en andrik.
Jeg havde aldrig smagt hvinand før, så jeg besluttede mig for at lave et eksperiment. Jeg lagde to brystfilletter i kærnemælk natten over og to i en marinade (som jeg fandt opskriften på i det gamle forum) Desuden delte jeg brysterne op i køn. Så der både var et andebryst i mælk og et i marinade og et andrikbryst i mælk og et i marinade.
Udover, at jeg klart bedst kunne lide de marinerede bryster, så synes jeg i begge tilfælde, at andrikken smagte bedre.
Derfor vil jeg gerne spørge jer herinde om I også har oplevet smagsforskelle iforhold til køn på hvinænder, eller om I tror det mere har været en tilfældighed.
Tak.
Mvh Daniel
P.S. Hvis det intereserer nogen så brugte jeg tilbehøret fra denne opskrift, som også gik op i en højere enhed med marinaden. Pastaen havde jeg kogt i saltvand, som i så meget salt at det smagte af hav, og pastaen fra fuldkorns rugpasta. Det gav en dyb smag med et hint af hav, som stod godt til det mørke tang. Og så brugte jeg mere chokolade end opskriften forslog, og en mørk chokolade, igen passende til det mørke kød. Her er den http://www.huntersmagazine.com/article/bryster-til-middag