Generelt:

Beretninger skrevet af brugere har altid været en populær del af siden. Derfor opfordrer redaktionen til stadighed til, at indsende beretninger som så vil blive offentliggjort her på siden.


Hvordan indsendes:

Man sender sin beretning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Den må gerne være skrevet i Word, men så længe vi kan læse den, er et andet format også i orden.


Indhold:

Der skal være tale om jagtrelaterede beretninger. Hovedvægten forventes, at være strand og havjagt; men det er ikke et krav. Der må meget gerne være billeder tilknyttet. Vedhæft billederne til din mail, i bedst mulige kvalitet.


Redaktørens opgaver:

Redaktøren vil læse beretningen igennem og evt. tage kontakt til afsender, hvis der er ting, der strider mod sidens regelsæt eller andet, som siden ikke vil offentliggøre. Det er dog forfatteren, der står med det endelige ansvar for indholdet. Redaktøren sørger for, at beretningen og evt. billeder bliver sat sammen og lagt ud på siden.


Redaktørens tilbud:

Hvis man ønsker det, kan man få redaktøren til at læse korrektur. I givet fald vil beretningen ikke blive offentliggjort, før indsenderen har accepteret den endelige beretning.